NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. Što god da se događalo s vama, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Jarca

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i JarcaLjubavni horoskop Blizanca i JarcaKako se slažu Blizanac i Jarac? Ne osobito dobro, da ne kažemo baš nikako. Ali to je samo uopćeno pravilo i nemojte odbacivati perspektivnu vezu samo na osnovu naših riječi, jer postoje šanse da ipak na kraju pronađete zajednički jezik.

Ljubavni horoskop Jarca i Blizanca izgleda loše: jedan kardinalni zemljani znak (Jarac), dakle pokretač akcija ali samo u skladu sa svojom ozbiljnom zemljanom energijom, i jedan mutabilni zračni znak (Blizanac) koji je spreman mijenjati se, ali nikada istinski ne odlazi daleko od svoje zračne energije. To je spoj koji ne obećava osobitu sreću, i koji će uspjeti tek uz puno truda i kompromisa!

Veza Blizanca i Jarca ipak nije unaprijed izgubljena bitka: dobar astrolog će pogledati i položaj ostalih njihovih planeta, na primjer Mjeseca i Venere (emocije, emocije, emocije), a njihov međusobni odnos će više reći o tome jesu li na istoj valnoj duljini ili ipak stoje na različitim stranama svemira. Ljubavni horoskop Blizanca i Jarca zato ne mora biti čista katastrofa, jer je vaš odnos u svakom slučaju zbroj više faktora a ne samo jednog ili dva astrološka aspekta.

Ljubav Jarca i Blizanca je teško zamisliva kombinacija, i to ćemo vam iskreno reći od samoga starta.

Jer Jarac je ambiciozan, snažan, uporan, i spreman gurati u smjeru za kojega procijeni da će ga dovesti do cilja. Blizanac je s druge strane nestalni sanjar, romantičar i potpuno drugačiji od Jarca. Jarcu će se Blizanac učiniti neozbiljnim, dok će Blizancu Jarac biti prekrut.

Kako se slažu Jarac i BlizanacOdnos Blizanac – Jarac pod utjecajem je planeta koje vladaju njihovim znakovima: horoskopski znak Blizanac pod utjecajem je Merkura, planete radoznalosti, razigranosti, da ne kažemo baš rastresenosti (jer mu misli neprestano bježe s jedne zanimljive teme na drugu), dok je Jarac pod utjecajem strogoga i discipliniranoga Saturna.

Kako se slažu Jarac i Blizanac: ne baš dobro, iako imaju što za ponuditi jedan drugome. Blizanac može Jarcu pokazati kako da se opusti, olabavi malo stegu samodiscipline, dok će Jarac Blizancu pokazati kako da se fokusira na jednu misao i na jedan projekt (a ne na sto stvari u isto vrijeme).

Ljubav Blizanca i Jarca je ljubav između zračnoga i zemljanog horoskopskog znaka. I tu se vidi kako neće sve ići lako, jer su velike šanse da će zrak pokušati raspršiti tešku zemlju koju osjeća u svojemu partneru, a još su veće šanse da će Jarčeva zemlja jednostavno poklopiti zrak Blizanca i ugušiti njegovu energiju.

Veza Jarca i Blizanca nije jedna od onih veza kod kojih kažemo da su partneri rođeni jedan za drugoga. Ali ako pronađu sredinu između svojih karaktera (tu mislimo na dugoročne kompromise, jer na kratko vrijeme svatko se može pretvarati i naizgled uskladiti), ako ne budu nametali svoje razmišljanje onome drugom, moguće je da na kraju njihova veza uspije. Mi navijamo za njih!Podijeli s prijateljima