NATALNA KARTA osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu. U svijetu astrologije to je vaš rodni list. Donosimo vam besplatni program pa provjerite kako izgleda vaša online natalna karta.
Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Blizanca i Ribe

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Ljubavni horoskop Blizanca i RibeLjubavni horoskop Blizanca i RibeKako se slažu Blizanac i Riba? Tako-tako, ovisno o tome koliko su spremni odustati od onih najgorih karakteristika svojega znaka i približiti se partnerovom razmišljanju. Prostora da se ipak sporazumiju ima, samo treba malo dobre volje i puno ljubavi (i puno strpljenja, da budemo iskreno, osobito s ovo dvoje)!

Ljubavni horoskop Ribe i Blizanca ne izgleda Bog zna kako obećavajuće: Ribe su vodeni znak, k tome poznate po emotivnosti i emotivnoj nestabilnosti, dok su Blizanci slavni po svojoj zaigranosti i jednakoj nestabilnosti, doduše u drugome smislu.

Veza Blizanca i Ribe je veza između dva znaka koja imaju malo toga zajedničkoga, a i ono što imaju ne ide im previše u korist. Ljubavni horoskop Blizanca i Ribe pokazuje kako su Blizanci zračni znak, puni ideja, želje za novim znanjima i druženjem sa zanimljivim ljudima, dok su Ribe emotivni vodeni znak. K tome su još oba varijabilni (mutabilni, prilagodljivi) horoskopski znakovi.

Ljubav Ribe i Blizanca bit će zato ljubav između dva partnera gdje će i jedan i drugi partner pokazivati nestabilnost.

Blizanac će svojim lagodnim pogledom na ljubav izluđivati Ribu (za koju ljubav nikako nije igra), dok će Riba pak svojega partnera izluditi čestim promjenama raspoloženja.

Kako se slažu Riba i BlizanacOdnos Blizanac – Riba će biti kao poludjeli vrtuljak u kojemu će na trenutak sve biti u redu, prava idila, a onda već u sljedećem času totalni raspad sistema gdje se partneri međusobno optužuju za nenormalno ponašanje. Nesretnim Ribama ići će beskrajno na živce što od Blizanca nikako ne mogu dobiti dubinu emocija koje su njima potrebne, dok će Blizancima uvijek trebati više zraka i gušit će ih Ribina potreba za maksimalnom zbliženošću.

Kako se slažu Riba i Blizanac: ne baš dobro, iako imaju potencijala. I jedan i drugi zadržat će barem dijelom ono dijete u sebi, iskreno i naivno, i to će biti njihova najsnažnija poveznica. Pored toga, vezat će ih Ribina spremnost da se brine za partnera – sve dok Riba ne pretjera i ne stisne prejako partnera, pa će on onda poželjeti više zraka (i evo nas onda na početku nove rasprave).

Ljubav Blizanca i Ribe je veza zračnoga i vodenog znaka, što istini za volju i nije idealno. Zrak treba prostora da diše i ne odgovara mu voda koja ga nastoji poklopiti, umiriti, dok je voda zapravo bujica emocija koju treba njegovati i usmjeravati, a zrak se čini suviše nestabilnim za to.

Veza Ribe i Blizanca je veza koja neće uspjeti bez dodatnog truda, ili ako partneri ne nauče poštivati karakteristike onoga drugog. Ako to uspiju, onda oboje mogu profitirati i naučiti nešto novo: Blizanac će Ribi pokazati kako da stvari ne prima uvijek k srcu, dok će mu Riba zauzvrat pokazati kako je u redu pokazati emocije i ranjivost od koje nitko nije potpuno imun.Podijeli s prijateljima