DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Ljubavni horoskop Djevica - ljubav u horoskopu

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner
Djevica - ljubav u horoskopu E-mail
Djevica ljubav horoskop

ASTRO KOMPATIBILNOST ZA DJEVICU

U kojim su znakovima rođeni najbolji, a u kojima najgori ljubavni partneri za Djevicu? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astrološki kriterij slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte stoga našu ljestvicu kompatibilnih, neutralnih i nekompatibilnih partnera za aktualni znak!

1. S KIM SU KOMPATIBILNI

Bik

Imaju srodne poglede na život i dijele sličan odnos prema kući, obitelji i novcu. Oboma je materijalna sigurnost iznimno bitna, a djeca i dom čine im važnu životnu stavku. Bik je pohotniji, pohlepniji i neoprezniji, ali ipak može probuditi strast u Djevici i nagnati ju da se opusti i prepusti romantici.

Jarac

Između Djevice i Jarca postoji jaka tjelesna i duhovna privlačnost, a sličan stav prema obitelji i materijalnim stvarima dodatno će ih zbližiti. Djevica i Jarac i vanjštinom i stilom dobro odgovaraju jedno drugome pa su primjer uspješnog i dobrog para. Jedino što bi im moglo unijeti razdor u vezu je obostrana sklonost zanovijetanju i brigama.

Rak

Ovaj odnos temeljit će se na tihom uzajamnom razumijevanju. Rak je romantičan i ranjiv idealist dok je Djevica postojana, vjerna i čvrsta, vođena razumom i intelektom, ali također osjetljiva. Zajednička im je ljubav prema obiteljskom životu te materijalnom i osjećajnom sigurnošću. Ova će veza opstati ako se Djevica uspije suzdržati od kritiziranja i propitkivanja.

Škorpion

Djevica je vrlo kritična i sve oko sebe detaljno analizira i kontrolira, a to uključuje i partnera s kojim je u vezi. Budući da Škorpion ne podnosi prigovaranja ni propitkivanja, njih će se dvoje teško razumjeti. S druge strane, mogla bi mu se svidjeti Djevičina brižnost, privrženost i organiziranost, što bi moglo prerasti u pravu ljubav.

2. S KIM SU NEUTRALNI

Djevica

Međusobno razumijevanje i zajednički pogled na život brzo će spojiti dvije Djevice. Oboje će se truditi oko veze i posvetiti se planiranju života i do najsitnijih detalja. No rijetko će se opustiti i stvarno uživati. Teško će podnositi uzajamnu kritičnost i ako se ne uspiju suzdržati od neprekidnog prigovaranja, veza će im se zaljuljati.

Vaga

Vaga ima mnoge značajke kojima se Djevica divi. Šarmantna je, zabavna, društvena i u trendu, pa će Djevica brzo izgubiti glavu za njom. No kad otkrije da Vaga svoj šarm velikodušno nudi i drugima, Djevici neće dugo trebati da prekine taj odnos. Ova veza neće donijeti ushićenje nijednom partneru.

Vodenjak

Djevicu će privući Vodenjakov bogat društveni život, a on će biti očaran njezinom informiranošću i pouzdanošću. Oboje su mentalni tipovi, no Vodenjak je društven i komunikativan dok je Djevica povučenija i manje energična. Uspjeh veze ovisit će ponajviše o tome koliko će se Djevica moći prilagoditi Vodenjaku i koliko će trpjeti njegove hirove.

Ribe

Intuitivne Ribe brzo će shvatiti emocionalne potrebe Djevice. Budući da je praktična i bolje organizirana, Djevica će preuzeti brigu o novcu i ostalim obavezama. S druge strane, smetat će joj Ribino upadanje u sanjarenje i izbjegavanje ozbiljnih odluka. Veza bi mogla upasti u krizu jer će Djevica biti ogorčena neodgovornošću Ribe dok će se ona opirati stalnim zabadanjima.

3. S KIM SU NEKOMPATIBILNI

Ovan

Ova veza neće ispuniti nadanja nijednog partnera. Djevica je brižna i stalno razmišlja o budućnosti, a Ovan je spontan i živi u trenutku. Ako žele opstati skupa, morat će se pomiriti s činjenicom da su prilično različiti i da im je nužna obostrana prilagodba. Poneki zajednički interes ovu vezu može učiniti mogućom, iako ne zadovoljavajućom.

Strijelac

Odnos Strijelca i Djevice često započinje snažnom privlačnošću i iskricama. Ipak, već tijekom upoznavanja dolazi do problema jer otkrivaju tempirane bombe u suprotnim temperamentima. Djevica traži sigurnost i red, a Strijelac slobodu da radi što i kad poželi. Odnos prema novcu također im se ne poklapa, a potrebe za intimnošću javljaju im se u različitim terminima.

Blizanci

Malo je vjerojatno da će doći do trajne i skladne veze između Djevice i Blizanca. Ona voli red, on improvizaciju; ona voli rutinu, a on žudi za promjenama. Srećom, budući da su oboje radoznali i intelektualni tipovi, ne uspiju li na emocionalnom i erotskom planu, vrlo će vjerojatno postati dugotrajni prijatelji.

Lav

Tipična će Djevica teško privući pažnju temperamentnog Lava. On je rastrošan i ne razmišlja detaljno o budućnosti dok je Djevica pedantna i strogo sve drži pod kontrolom. Ona će teško moći podnositi njegovo dominantno ponašanje pa će mu ili uputiti pregršt kritika ili se povući u sebe.

tportal.hr

Podijeli s prijateljima