Eh, ti snovi... Neki su tek odraz problema od prethodnog dana, ali postoje i snovi koji naizgled nemaju veze s ničim. Ili ipak nije tako? Napravili smo za vas malu sanjaricu: tumačenje deset čestih i teških snova.
Home Natalna karta Izračunavanje podznaka
Baner

E-mail

Izračunavanje podznaka

IZRAČUNAVANJE PODZNAKAPodznak je, uz horoskopski znak, drugi važan podatak koji nas određuje u astrološkom smislu. Ovdje smo već ukratko pojasnili što je to podznak – za zaboravljive, to je horoskopski znak koji se nađe na istočnom horizontu u trenutku kad smo rođeni. Rečeno na drugačiji način, podznak je horoskopski znak kroz kojeg prolazi horizontalna os natalne karte; pogledajte sliku uz tekst o podznaku i sve će vam biti jasno.

Nekad davno, davno, prije nego li su se pojavila računala i Internet, izračunavanje podznaka bilo je itekako zahtjevan proces. Ali zahvaljujući tehnici i 21. stoljeću, danas su nam dostupna takva čuda kao što su programi za određivanje podznaka i tumačenja za horoskopski podznak.

I mi smo vam pripremili jedan jednostavan podznak kalkulator. Unesite datum, vrijeme i mjesto rođenja, i pogledajte koji je vaš horoskop podznak!

Određivanje podznaka

Program za izračunavanje podznaka je na engleskom, jednako kao i tumačenje karakteristika podznaka. Ako vam engleski nije jača strana, ne bojte se – preveli smo za vas tekst koji opisuje svaki podznak! Najprije pokrenite naš podznak kalkulator, a onda na dnu stranice potražite objašnjenje - što podznak govori o vama?

Izračun podznaka uz naš podznak kalkulator:

Podijeli s prijateljima