Mučite se, gladujete, a prekobrojni kilogrami nikako da odu? Pokušajte onda Horoskop dijetom! Odaberite najbolji način prehrane prema svojem horoskopskom znaku i smršavite bez previše odricanja. Više o HOROSKOP DIJETI...
Home Natalna karta Podznak Škorpion

Anketa

Koji je vama najseksi znak?
 

Baner

E-mail

Podznak Škorpion

Podznak ŠkorpionOsoba čiji je podznak Škorpion bit će energična, pa čak i više od toga ako stvari ne budu išle kako ona to poželi. Možda to i nije vaša prava priroda, ali cijenit ćete takve ljude: podznak Škorpion hrabrit će vas da se žestoko borite za sebe. Karakteristike podznaka više će doći do izražaja ako se vaš horoskopski znak i inače slaže sa znakom podznaka, dok u suprotnom mogu biti prigušene.

U komunikaciji s ljudima nećete bježati od povremene oštrine, iako zapravo ne želite povrijediti sugovornika. Vaš horoskopski podznak traži neprestanu napetost i borbu s konvencijama – da, tako djeluje podznak Škorpion.

Ali kad kažemo da je podznak Škorpija energičan, mislimo na pritajenu energiju jer se svaki Škorpion, kao horoskopski znak ili nešto manje kao podznak, prema van često doima tih, povučen i tajanstven. Prava bura vlada unutar Škorpije, gdje se neprestano bore i izmjenjuju najrazličitije misli i emocije. Nije nikakvo čudo da je podznak Škorpion vječita enigma za sve koji dođu u kontakt s njim.

Ako je vaš horoskopski znak Djevica, Blizanac ili neki drugi znak horoskopa čiji je karakter nekompatibilan ovom podznaku, suprotstavljene karakterne crte borit će se u vama i ponekad će pobijediti jedna, a ponekad druga.Podijeli s prijateljima