DJEČJA NATALNA KARTA donosi gotovo sve informacije kao i natalna karta za odraslu osobu, ali je prilagođena roditeljima kako bi lakše shvatili svoje dijete. Iz nje ćete naučiti mnoge stvari koje možete očekivati od djeteta. Više...
Home Tjedni horoskop
Baner
Tjedni horoskop E-mail
Tjedni horoskop
Što vas očekuje u sljedeća dva tjedna? Donosimo vam kompletan 2-tjedni horoskop (ili da ga nazovemo polumjesečni horoskop?) za sve astrološke znakove! Sve što vam planete predviđaju za posao i financije, za ljubav i brak, i na kraju za zdravlje.

Pročitajte svoj horoskop i zavirite u budućnost!

2-TJEDNI HOROSKOP
OVAN:

Tjedni horoskop Ovan Posao: Spremaju vam se promjene u poslovnom okruženju. Vjerojatno vam sve novosti neće baš dobro sjesti, a možda se isprva i ne snađete – ali uz malo strpljenja sve će na kraju doći na svoje.

Ljubav: Slobodne Ovnove očekuje buran period! Neće sve teći glatko, ali ne dajte se i budite uporni u borbi za ono što želite. Ovnovi u stalnim vezama dobro će učiniti ako u ovom periodu izbjegnu otvaranje posebno teških tema, jer će u suprotnom otvoriti Pandorinu kutiju koju će poslije teško zatvoriti.

Zdravlje: Iskoristite energiju i elan da se pobrinete za svoje zdravlje. Počnite redovito vježbati, a neće biti zgorega ni da odete do liječnika!


BIK:

Bik tjedni horoskop Posao: Ovo bi mogao biti naporan period – osobito ako je netko od vaših kolega privremeno ili trajno odsutan s posla. Tada će njegov dio posla jednostavno prebaciti na nekoga, a taj netko mogli biste lako postati – baš vi.

Ljubav: Slobodni Bikovi imat će jako dobre izglede da upoznaju zanimljivu osobu, a mi vam sa svoje strane preporučamo da što više tražite i da dopustite drugima da traže (i pronađu) vas. Bikove u stalnim vezama čeka period boljih odnosa s partnerom, što će zasigurno dočekati s oduševljenjem nakon prijašnjih sukoba.

Zdravlje: Stres s kojim se ponekad teško nosite umirite pozitivnim mislima. Pronađite malo vremena za sebe, i odmorite se od tempa svakodnevice.BLIZANCI:

Tjedni horoskop Blizanci Posao: Iskoristite kreativnost i elan koji osjećate da pokažete što sve možete i da se tako nametnete šefovima. Izgledi su vam jako dobri, ali ništa neće pasti s neba samo od sebe! Predstoji vam dakle borba, ali na nju ste ionako već navikli.

Ljubav: Slobodni Blizanci imaju jako dobre izglede da napokon upoznaju osobu kakvu već dugo traže, ali bi im stres na poslu mogao ukrasti dio energije. Blizance u stalnim vezama očekuje mirniji period uz partnera.

Zdravlje: Provjerite tlak i pripazite na bolesti srca. Kad bolje razmislimo, dajte da vas liječnik pošteno pregleda – tek tako, preventivno!


RAK:

Tjedni horoskop Rak Posao: Ako vam u ovom periodu ponude potpisivanje nekakvog ugovora, možda će biti bolje da to odložite za koji dan. Ne kažemo da je pogodba nužno loša, savjetujemo vam tek da prespavate i onda odlučite što je najbolje za vas!

Ljubav: Slobodne Rakove očekuju uzbuđenja – ovo bi napokon mogao biti trenutak koji ste tako dugo čekali! Rakovi u stalnim vezama odahnut će jer će se napokon riješiti obaveza kojima su u posljednje vrijeme bili pretrpani.

Zdravlje: Dozvolite si malo ljenčarenja i laganijeg tempa. Bit će to dobro za vaše zdravlje, a na kraju krajeva – zaslužili ste!


LAV:

Tjedni horoskop Lav Posao: Očekujte već najavljene promjene na financijskom planu. Obično vatrene znakove pozivamo na oprez i smirenost, ali ovog puta smo vam skloni dati zeleno svjetlo i ohrabriti vas – iskoristite priliku kad vam se pruži! Krajem mjeseca prilike će se ipak promijeniti.

Ljubav: Slobodnim Lavovima najavljujemo više uzbuđenja na poslovnom nego na ljubavnom planu – što ćete, ne možete imati i ovce i novce. Lavovi u stalnim vezama bit će više nego inače vezani uz dom, zbog obaveza i zato što će ih srce vući k obitelji.

Zdravlje: Uglavnom dobro, ali su moguće određene smetnje. Ako pušite, pokušajte prekinuti jer cigarete loše utječu na vaše zdravlje.DJEVICA:

Tjedni horoskop Djevica Posao: Vrijeme je da se pozabavite važnim planovima i obavezama koje ste već dugo ostavljali po strani. U ovom periodu bit će pojačana vaša kreativnost, pa je iskoristite ako vam se ukaže prilika!

Ljubav: Slobodne Djevice, očekujte opet jedno življe razdoblje uz nekoliko susreta koji će vam uzburkati maštu. Djevice u stalnim vezama mogu računati na dobre odnose s partnerom, osobito ako ne dopuste da ih poslovne brige izbace iz takta.

Zdravlje: Stres bi mogao doći na naplatu upravo u ovom razdoblju! Vi ste osjetljivi na nepravdu, savjesni i odgovorni, ali sve se to kad-tad mora osjetiti i na vašem zdravlju.


VAGA:

Tjedni horoskop Vaga Posao: Najavili smo vam bolje vijesti, i svakim su danom sve bliže! Zapravo bi drugi dio mjeseca trebao biti period u kojem su najizglednije pozitivne promjene.

Ljubav: Slobodne Vage morat će donijeti tešku odluku – da li i dalje nastaviti istim putem ili ćete ipak shvatiti da ste zaglavili u slijepoj ulici. Vage u stalnim vezama također očekuju premišljanja i razmišljanja, i ozbiljni razgovori s partnerom.

Zdravlje: Zdravstvena situacija je dobra, ali sada je vrijeme da poduzmete sve da tako i ostane. Znate i sami da je bolje spriječiti nego liječiti!


ŠKORPION:

Tjedni horoskop Škorpion Posao: Naporno ste radili i sada napokon možete uživati u odmoru i lakšem ritmu. Ne zaboravite prijatelje koji su bili uz vas i koji su vam pomogli u trenucima neizvjesnosti.

Ljubav: Slobodni Škorpioni ulaze u jako obećavajuće razdoblje, i samo o njima (i njihovoj spremnosti na ozbiljne veze) ovisi što će se u skoroj budućnosti događati. Škorpioni u stalnim vezama popravit će odnos s partnerom, osobito kad riješe izvore stresa i napetosti.

Zdravlje: Dobra je vijest da poteškoće s kojima se povremeno susrećete nisu ozbiljne, ili bolje rečeno – lako ih je liječiti i otkloniti.


STRIJELAC:

Tjedni horoskop Strijelac Posao: Vjerojatno je poteškoća bilo i ranije, ali problemi s novcem u ovom su razdoblju posebno izgledni! S druge strane sve bi ubrzo trebalo doći na svoje, jer vam se na polju karijere otvaraju vrata na koja ste do sada više puta bezuspješno kucali.

Ljubav: Slobodni Strijelci zaigrat će opasnu igru, uz primamljivu nagradu ali i mnogo rizika. Strijelci u stalnim vezama također bi se mogli igrati s vatrom, a baš u nadolazećem periodu veliki su izgledi da se opeku. Budite oprezni!

Zdravlje: Vaše je zdravstveno stanje dobro, ali vas tijelo podsjeća da se morate pobrinuti za njega – pa ga svakako poslušajte!JARAC:

Tjedni horoskop Jarac Posao: Poslovni problemi okupirat će većinu vaše pažnje u ovom razdoblju. Ukazat će vam se i nove prilike, ali ćete morati biti dovoljno hrabri da ih iskoristite – i dovoljno mudri da to napravite onda kad vas može vidjeti šef o kojem ovisi vaša karijera.

Ljubav: Slobodne Jarce očekuje nešto burnije razdoblje, uz pokoji uzlet i jednako vjerojatan pad. Jarci u stalnim vezama muku će mučiti pokušavajući (uglavnom uzaludno) uvjeriti partnera u svoje argumente.

Zdravlje: Više nego inače vjerojatni su problemi s probavnim sustavom, ali i poteškoće sa srcem.


VODENJAK:

Tjedni horoskop Vodenjak Posao: I dalje se nastavlja burno razdoblje vezano uz vaše financijsko stanje. Taman kad isplivate na površinu i udahnete malo zraka, već vas poklopi novi val – i tako stalno iznova!

Ljubav: Slobodni Vodenjaci trebali bi još jednom popričati s osobom s kojom su imali jednu neugodnu epizodu. Zašto da vas i dalje muče repovi koji se vuku za vama? Vodenjake u stalnim vezama očekuju problemi s partnerom s kojim će teško nalaziti zajednički jezik.

Zdravlje: Burno razdoblje učinit će svoje, pa ćete se osjećati iscrpljeni i bez energije. Nema druge nego da stisnete zube i pričekate sretniji period.


RIBE:

Tjedni horoskop Ribe Posao: Dobre vijesti su na pomolu – a vjerojatno je i da će biti uključeni poslovi sa strancima, ili putovanje. Ako se stvari zaista dobro poslože i sve izađe na dobro, bit će to zbog prijatelja (jednog ili više njih) koji su vam pomogli u presudnom trenutku.

Ljubav: Slobodne Ribe dobit će novu priliku približiti se osobi na koju su već ranije bacile oko. Ribe u stalnim vezama mogle bi nehotice reći nešto što će se onda pretvoriti u svađu – i malo će poslije vrijediti njihova uvjeravanja kako "nisu tako mislili".

Zdravlje: Moguće je da ćete zatrebati pomoć liječnika. Ako se radi o nečem hitnom, ne odgađajte i ne svađajte se s liječnicima!Podijeli s prijateljima